OM OSS

Om Tepas Industrier AS

Tepas Industrier AS er en moderne produksjonsbedrift som utvikler og produserer avanserte løsninger i stål, aluminium og rustfrie materialer. Vi har store ambisjoner på våre kunders vegne, og derfor legger vi hele vår prestisje i arbeidet for at resultatet skal bli best mulig. Vårt fokus er design, kostnadseffektivitet, leveringstid og kvalitet.

Vi har egen design- og konstruksjonsavdeling som er behjelpelige med hele designutviklingen fra idè til prototype. Våre konstruktører bistår kunder med å optimalisere produktene, enten det er i tynnplateform eller større kompliserte konstruksjoner.

Image

Vårt tilbud strekker seg over hele produksjonsprosessen, fra CAD tegning til automatisert bearbeiding, sveising, pulverlakkering, montering og levering.

Vår avanserte metallbearbeiding er hovedsakelig rettet mot serieproduksjon. Hovedfokuset er korte serier opp til omtrent 1000 enheter per produkt. Vi jobber kontinuerlig å holde følge med våre kunders utvikling og tempo. Vi har en moderne og fleksibel produksjon med fokus på digitalisering og automatisering.

Tepas Industrier AS ble etablert i 1971 og er en del av et solid konsern som de senere årene har levert gode økonomiske resultater.

Gjennom over 50 år har bedriften opparbeidet en bred kompetanse både administrativt og i produksjonen. Medarbeidere med riktig kompetanse i alle avdelinger er viktig for oss.

Image

Design og konstruksjon

En av de viktigste oppgavene våre er å sørge for at et produkt går fra idé til virkelighet. Vårt mål er å utvikle produkter etter funksjon, produksjonsvennlighet og best mulig kvalitet.

Konstruksjonsavdelingen består av en leder og en gruppe konstruktører med ingeniørutdanning og lang erfaring innen produksjon og konstruksjon. Avdelingen benytter AutoDesk Inventor som CAD verktøy. Utover utvikling og tegningsunderlag så utarbeides det prototyper og styrkeberegninger for produktene.

Image

Produksjon

Tepas Industrier AS har en ny produksjonshall med nye maskiner som gjør at vi har en helt moderne maskinpark. Produksjonen er delt inn i to avdelinger.

Den ene avdelingen har ansvar for CNC programmering, laserskjæring, stansing, knekking og grading.

Den andre avdelingen har ansvar for sveising, overflatebehandling og pulverlakkering, fresing, dreiing og montering. Våre dyktige sveisere har sveisesertifikater for stål, rustfritt stål og aluminium. Pulverlakkanlegget vårt er topp moderne og tilfredsstiller dagens krav til miljø og kvalitet.

For å oppnå god kontroll i produksjon benytter vi et modent og moderne material og produksjonsstyringssystem (MPS). MPS er knyttet opp mot tegninger fra konstruksjon som gjør at produksjonspapirer alltid skrives ut med riktig versjon av tegninger som er godkjent av konstruksjonsavdelingen. Vi benytter CNC basert produksjon og arbeider etter LEAN prinsipper.

Image
Image
Image

Kontaktpersoner

Image

Stig Jørgensen

Daglig leder

900 44 992

stig.jorgensen@tepas.no

Image

Simen Hemstad

Produktutviklingssjef

456 03 667

simen.hemstad@tepas.no

Image

Ole Jørn Bekkelund

Produksjonsleder

911 16 445

ole.jorn@tepas.no

Image

Christian Sanaker Lohne

Produksjonsleder

909 65 246

csl@tepas.no

Image

Geir Harald Storsnes

Salg og Markedssjef

918 51 251

ghs@tepas.no

Image

Knut Einar Kirchner

Logistikkansvarlig

974 12 540

kek@tepas.no

Her finner du oss