OM OSS

Om Tepas Industrier AS

Image

Tepas Industrier AS utvikler og produserer avanserte løsninger i stål og aluminium. Vi har store ambisjoner på våre kunders vegne, og derfor legger vi hele vår prestisje i arbeidet for at resultatet skal bli best mulig. Vårt fokus er design, kostnadseffektivitet, leveringstid og kvalitet.

Vi har egen design- og konstruksjonsavdeling som er behjelpelige med hele designutviklingen fra idè til produksjon. Våre konstruktører bistår kunder med å optimalisere produktene, enten det er i tynnplateform eller større kompliserte konstruksjoner.

Vårt tilbud strekker seg over hele produksjonsprosessen, fra CAD tegning til automatisert bearbeiding, sveising, pulverlakkering, montering og levering.

Vår avanserte metallbehandling er hovedsakelig rettet mot produksjonsserier i såkalte prototyper og null-serier. Hovedfokuset er korte serier opp til omtrent 1000 enheter per produkt. Vi jobber kontinuerlig å holde følge med våre kunders utvikling og tempo. Vi har en moderne og fleksibel produksjon med fokus på digitalisering og automatisering.

Tepas Industrier AS ble etablert i 1971 og er en del av et solid konsern som de senere årene har levert gode økonomiske resultater.

Gjennom snart 50 år har bedriften opparbeidet en bred kompetanse både administrativt og i produksjonen. Medarbeidere med riktig kompetanse i alle avdelinger er viktig for oss.



Design og konstruksjon

Konstruksjonsavdelingen består av en leder og en gruppe konstruktører med ingeniørutdanning og lang erfaring innen produksjon og konstruksjon. Avdelingen benytter AutoDesk Inventor som CAD verktøy. Utover utvikling tegningsgrunn så utarbeides det prototyper og styrkeberegninger for produktene.



Produksjon

Tepas Industrier AS har i 2020 tatt i bruk en ny produksjonshall med nye maskiner som gjør at vi har en helt moderne maskinpark. Produksjonen er delt inn i to avdelinger.

Den ene avdelingen har ansvar for programmering, laserskjæring, stansing, knekking og grading.

Den andre for sveising, overflatebehandling, fresing, dreiing og montering. Våre dyktige sveisere har sveisesertifikater for stål, rustfritt stål og aluminium. Pulverlakkanlegget vårt er topp moderne og tilfredsstiller dagens krav til miljø og kvalitet.

For å oppnå god kontroll i produksjon benytter vi et modent og moderne material og produksjonsstyringssystem (MPS). MPS er knyttet opp mot tegninger fra konstruksjon som gjør at produksjonspapirer alltid skrives ut med riktig versjon av tegninger som er godkjent av konstruksjonsavdelingen. Vi benytter CNC basert produksjon.

Image
Image

Kontaktpersoner

Image

Stig Jørgensen

Daglig leder

900 44 992

stig.jorgensen@tepas.no

Image

Pål Wasa Johansen

Innkjøpsleder

402 10 723

pal.johansen@tepas.no

Image

Simen Hemstad

Produktutviklingssjef

456 03 667

simen.hemstad@tepas.no

Image

Ole Jørn Bekkelund

Produksjonsleder

911 16 445

ole.jorn@tepas.no

Image

Geir Harald Storsnes

Salg og Markedssjef

918 51 251

ghs@tepas.no

Image

Stine Aas Bolstad

Produksjonsplanlegger / Kvalitetsleder

952 34 904

stine.bolstad@tepas.no

Her finner du oss

icon