Montering og logistikk

Monteringstjenester

Image

Våre dyktige medarbeidere i montasjeavdelingen monterer produkter til svært rimelige priser i henhold underlag og avtale med våre kunder. Vi har store og egnede lokaler for montering av komponenter til ferdig produkt. Sammenstilling har ofte en positiv effekt ift våre kunders internlogistikk – og ikke minst ift fraktkostnader. Vi kan også pakke produktene ferdig – klar for forsendelse til sluttkunde. Tepas Industrier AS stiller gjerne med personell med å montere større produkter hos kunden.

Logistikk

Tepas Industrier AS har egne lastebiler for henting og levering av varer innenfor Østlandsområdet, i tillegg har vi avtale med ledende logistikk firmaer for transporttjenester i Norden.
Ved behov kan vi stille noe lagerkapasitet tilgjengelig. 

Lagertjenester

Tepas Industrier AS tilbyr lagerfasiliteter som gjør at vi kan mellomlagre produkter fra ferdig produksjon på veien til kunde. Dette gjør at vi kan planlegge for større serier og tilpasse delprodukter underveis i prosessen i forhold til f eks farge og størrelser. Vi avlaster lagerkapasitet og sikrer en rask leveranse til kunden.

Våre tjenester

Konstruksjon

Konstruksjon

Fra idè til moderne industriproduksjon.
Produksjon

Produksjon

Avanserte produkter i stål og aluminium.
Montering og logistikk

Montering og logistikk

Ferdig montert og levert på døra til avtalt tid.