KNEKKING

Tepas Industrier AS kan løse selv de mest komplekse knekkeoppgaver. 

Knekking

Tepas Industrier AS kan løse selv de mest komplekse knekkeoppgaver. I fabrikken har vi både CNC-styrte knekker og et helautomatisert knekkesenter.

Image

Knekking/kantpressing er en av de mest anvendte bearbeidingsmetodene i plateindustrien. Metoden kjennetegnes ved at man har en overdel formet som en «kile» og en underdel formet som en «V». Platen legges over underdelen og overdelen presses ned til en av CNC-styringens fastsatte posisjoner. Dette blir forhåndsinnstilt av dyktige operatører for å sikre at sluttresultatet oppnår ønsket vinkel og kvalitet

Vi har flere CNC-styrte kantpresser i tillegg til et moderne knekkesenter med kapasitet på inntil 125 tonn. Knekkesenteret er utmerket til å produsere kapslinger, skap og sokler i serier.

Image

Knekkene håndterer platelengder inntil 3000 mm – og tykkelser på inntil 20 mm på kortere lengder. Knekkeroboten har matebord og utleggsplasser/paller. Kostnadseffektiv på seriestørrelser fra 30 stk og oppover

Med moderne maskiner, store mengder spesialverktøy og erfarne medarbeidere står vi klare til å løse de mest utfordrende arbeidsoppgavene. Variasjonen i maskinparken gir oss muligheten for å være like konkurransedyktige på prototyper som på serieproduksjon.

Image

Kontakt oss for et gratis idémøte!

Tepas Industrier AS 
Vestsidevegen 51, 2420 Trysil. 

Telefon: 62 45 18 80 
E-post: post@tepas.no
 

Produksjonstjenester